Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Hírek

2021. Október 22. 13:20, péntek | Helyi

Az Illyés Gyula Gimnázium két tehetséges diákja részesült ösztöndíjban

Az Illyés Gyula Gimnázium két tehetséges diákja részesült ösztöndíjban

A Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium Dombóvár Város Önkormányzatának támogatásával a 2016/2017. tanévben indította el a dombóvári tehetséges diákok megtartása irányuló ösztöndíjprogramját.

A tehetséggondozó programban résztvevő tanulók a pályázat kiírását követő tanévben 10 hónap időtartamra havi juttatásban részesülnek, amit a Dombóvári Illyés Gyula Gimnáziumért Alapítvány folyósít.
A városvezetés kiemelt figyelmet fordít a középiskolákra annak érdekében, hogy az általános iskola elvégzése után helyben tudják folytatni tanulmányaikat a nyolcadikos tanulók.

Pintér Szilárd polgármester az oklevél átadásánál reményeit fejezte ki, hogy Takács Rebeka (9.b) és Babodi Máté Ferenc (9. a.) majd visszatérnek Dombóvárra és a város gyarapodása érdekében fogják kamatoztatni a megszerzett tudásukat, tapasztalatukat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 13:40, péntek | Helyi

25 éves a dombóvári Fekete István Kulturális Egyesület

Tisztelt Olvasó! Egy rövid ismertetőt szeretnénk közreadni egyesületünk történetéről. A részletes megemlékezést a 2021. évi évkönyvünkben adjuk majd közre.

2021. December 02. 14:49, csütörtök | Helyi

Várja a kisgyermekeseket Dombóváron a Biztos Kezdet Gyerekház

Szeretnétek kimozdulni, új élményeket szerezni és egy jó közösségbe tartozni? Ha válaszotok igen, akkor itt az idő, hogy ellátogassatok a Biztos Kezdet Gyerekházba!

2021. December 01. 16:02, szerda | Helyi

Korizhatnak testnevelés órán a dombóvári iskolások

Dombóvár Város Önkormányzata térítésmentesen biztosítja a dombóvári általános és középiskolák diákjai részére a testnevelés órák keretében a korcsolyázási lehetőséget.

2021. November 29. 15:02, hétfő | Helyi

Ünnepi ruhát öltött a város

Vasárnap délután elkezdődött az adventi ünnepkör köré szervezett programsorozat Dombóváron.