Hírek
2013. Március 11. 16:38, hétfő |
Helyi sport
Forrás: Soós Gyopár
Bajnoki győzelemmel búcsúzott a DOVASE a fedett pályás idénytől
Március 9-én, Budapesten, a SYMA csarnokban rendezték meg a 2000 illetve 3000 m-es távon a serdülő egyéni országos bajnokságot.
Fazekas Gáspár edző hat serdülő korú versenyzőjét indította a versenyen.
Tóth Lili Anna ismét nyerni tudott, nagyszerűen futott 3000 m-en. Ellenfelei 1000 m-ig tudták tartani vele az iramot. Egyenletes tempóval, szabadtéren elért egyéni csúcsát beállítva nyert a 200 m-es pályán.
Fazekas Gáspár edző a verseny sikerességét felemásnak értékelte, de kiemelte Boros Dorka és Antalffy Zita jó egyéni teljesítményét. Hozzátette, a közelgő mezei versenyeken kiváló szereplésre számít versenyzőitől.
Eredmények:
3000 m leány serdülő 15 éves
1. Tóth Lili Anna1998 10:18,22
3000 m leány serdülő 14 éves 2 if. alapján
11. Besenyei Ágota 11:56,60 f2
13. Boros Dorka 12:06,24 f1
16. Tonács Dóra 12:21,54 f2
18. Antalffy Zita 12:25,76 f1
2000 m leány serdülő 13 éves
16. Simon Kati 8:43,68
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2025. Április 30. 08:14, szerda | Helyi
Netbankos csalásokra figyelmeztet a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság
A napokban két sértett tett feljelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon, mert ismeretlenek több millió forinttal rövidítették meg őket internetes bankolást követően.
2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport
Premier League - Szoboszlai a 34. forduló álomcsapatában
Bekerült a 34. forduló álomcsapatába Szoboszlai Dominik, a Premier League friss bajnokcsapatának, a Liverpoolnak a játékosa.
2025. Április 30. 07:56, szerda | Sport
Október első hétvégéjén rendezik a 18. Nemzeti Vágtát Szilvásváradon
Október 4. és 5. között rendezik a Nemzeti Vágtát Szilvásváradon. A sporteseményre idén tizenegy Elővágtán lehet kivívni az indulás jogát, a verseny győztese 5 millió forint díjazásban részesül
2025. Április 30. 07:55, szerda | Életmód
Agrárminiszter: a házikert a magyar családok rejtett erőforrása
Meghatározó jelentőségű a házikerti termelés a jó minőségű és egészséges élelmiszer előállításában.