Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Március 28. 19:27, kedd | Belföld
Forrás: Rendőrség

Előkerült az ötéves kisfiú Tolnában!

Előkerült az ötéves kisfiú Tolnában!

A társadalmi összefogásnak köszönhetően csaknem egy nap kutatás után a Tolna-Mözs határában egy vetésben találták meg Gergőt.

Március 27-én nem sokkal 17 óra előtt eltűnt egy ötéves kisfiú, Gergő a tolna-mözsi otthonukból. A bejelentést követően a gyalogos kutatók mellett rendőrségi helikopter is pásztázta a környéket. Már az esti órákban érkeztek speciális kutyás mentők és polgárőrök a kisgyermek keresésére. Rajtuk kívül nagyon sok önkéntes is bekapcsolódott a kutatásba - írja a Tolna Vármegyei Rendőrség.

Nagy segítséget nyújtottak a keresésben a Terrorelhárítási Központ munkatársai is, akik drónokkal is kutattak a területen. A mai napon is több százan csatlakoztak a kereséshez, akik az ország számos pontjáról érkeztek, hogy segítsenek.

Gergőt ma is egész nap keresték. Végül két paksi önkéntes kutyás - Góman Dávid és Jelencsik Zsolt, valamint kutyáik Jenny és Tequila - találták meg a kisfiút otthonától több mintegy egy kilométerre, egy búzavetésben, nem sokkal délután fél öt előtt, csaknem egy nappal az eltűnése után.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni