Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2021. Április 10. 12:53, szombat | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Fizetett volna a pedofil, hogy kisfiúval fajtalankodhasson - VIDEÓ

Fizetett volna a pedofil, hogy kisfiúval fajtalankodhasson - VIDEÓ

Letartóztattak egy 42 éves férfit, aki egy internetes társkeresőn keresztül pénzért szexuális kapcsolatot akart létesíteni egy gyermekkorú fiúval

- közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) szombaton a police.hu honlapon. A közlemény szerint a nyomozók februárban kaptak információt a férfi tevékenységéről, ezért a csevegő applikáción keresztül feltérképezték a szándékát; ekkor derült ki, hogy fizetni akart azért, hogy Győrbe "szállítsanak" neki egy gyermekkorút.

A nyomozók a találkozón elfogták a férfit, aki magával vitte az előre megbeszélt összeget. A férfi beismerő vallomást tett, és az is kiderült, hogy hasonló jellegű szexuális cselekményért már korábban elítélte a bíróság.

A KR NNI őrizetbe vette a gyanúsítottat, aki ellen gyermekprostitúció kihasználása miatt folytatnak büntetőeljárást. A Győri Járásbíróság elrendelte a férfi letartóztatását - olvasható a közleményben.

Címkék: elfogás, győr, pedofil

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 06:00, kedd | Belföld

Látványos fotókon a Magyar Honvédség gyakorlata

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.