Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2022. Szeptember 21. 10:07, szerda | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Két győzelem a Dombóvári Kosársuli serdülő „A” csapatánál

Két győzelem a Dombóvári Kosársuli serdülő „A” csapatánál

Megkezdődött a 2022/23 kosárlabda bajnoki szezon dombóvári serdülő „A” csapatnál is.

Íme a hétvégi eredmények:

Dombóvári Kosársuli KE/A – KNIPL Kft. Bonyhád KSE U14 111-36
Dombóvári Kosársuli KE/A – Kozármisleny SE 102-65

Halmai Balázs edző foglalta össze az eseményeket:
"Első pályázatunkra sikerült megnyerni a rendezési jogot, ahol még sosem látott csapat létszámot láttunk vendégül. Hét egyesület játékosai érkeztek folyamatosan hozzánk és 6 mérkőzést játszottunk reggel nyolctól egészen este hét óráig. Sok lelkes szülő is elkísérte gyerekeit és végre ismét hangos volt a csarnok a srácok örömére.

Reggel nyolc órakor kezdtük mi a mérkőzést a bonyhádi fiúkkal szemben. Korai időpont ellenére a fiúk megfogadták tanácsomat és komoly bemelegítéssel azonnal belekezdtek a mérkőzésbe, így hamar kialakítottuk a nagy különbséget. A következő ötösünk sem tétlenkedett és ott folytatták, ahol a többiek befejezték. Sok könnyű kosarat szereztünk és magabiztosan játszottunk. A fordulót követően a szabályok engedik a vegyes cseréket, de annak érdekében, hogy játéklehetőséget kapjon mindenki, ugyanazokkal az ötösökkel játszottunk felváltva.

A második mérkőzés győztesével voltunk összesorsolva, aki a Kozármisleny SE csapata volt, így velük négy óra körül kezdtük a játékot. Itt már sokkal képzettebb és fizikálisan erősebb játékosokkal találkoztunk, de megbeszéltük, hogy a saját játékunkat próbáljuk felvinni a parkettára, ami szerencsére sikerült. Az egész napi torna első színvonalasabb mérkőzését láthattak a kilátogatók. Mindkét csapatnál az edzők elégedettek voltak a látottakkal. Saját magukhoz mérten mindenki igyekezett az edzéseken tanultakat visszaadni. Sok szép egyéni megoldást láthattunk a csapatjátékok mellett is!

Gratulálunk a mislenyi csapatnak, hogy végig harcoltak, minden labdáért és pontért meg kellett küzdenünk!

Augusztus közepén kezdtük a felkészülést, és igen csak az elején tartunk, de ha a fiúk ilyen alázattal és lelkesen járnak edzésre, mint az utóbbi három hétben, meglesz az eredménye! Több játékosunknak megjött az önbizalma és elhitték, hogy bármire képesek. Nagyon jó volt az öltözőbe bemenni és tizenkét mosolygós, felszabadult arcot látni!

Megyünk tovább az elkezdett úton, reméljük nem szól bele semmi, mint az elmúlt években és teljesen elérjük céljainkat! Kezdő lépések megtörténtek, nagyon büszke vagyok a csapatomra!"

Hajrá Dombóvár!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 16:24, csütörtök | Helyi

Országos sporttörténeti versenynek adott otthont Dombóvár

Második alkalommal került megrendezésre a Buzánszky Jenő Országos Sporttörténeti Verseny Dr. Szenyéri Zoltán igazgató ötlete és szervezése alapján.

2023. December 06. 13:22, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. December 05. 08:31, kedd | Helyi

XVIII. Karácsonyi Kupa karateversenyt rendeztek Dombóváron

A XVIII. Karácsonyi Kupát rendezte meg a Dombóvári Karatesuli a Szuhay Sportcentrumban szombaton.

2023. December 04. 16:16, hétfő | Helyi

Beszélgetés Fekete Istvánról

Az MTVA televízió M5 csatornájának meghívásának tett eleget Bodó Imre múzeumalapító, elnök és Horváth Tibor, az ajkai Irodalmi Társaság elnöke.