Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2018. November 22. 08:48, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombó Média

Mária nénit köszöntötték 90. születésnapján

Mária nénit köszöntötték 90. születésnapján

Egy újabb helybeli töltötte be a 90. életévét, aminek az alkalmából november 15-én a város két alpolgármestere köszöntötte fel a születésnapos szépkorút.

Schmidt Jánosnénak Tigelmann Péter és Kiss Béla virágcsokrot vitt ajándékba, vaalmint átnyújtotta Orbán Viktor miniszterelnök emléklapját, majd a két vendég és az ünnepelt pezsgővel koccintott.

Mária néni 1947-ben költözött Dombóvárra, ahol a háztartást vezette és nevelte két csemetéjét. Az asszonyt fiatalon boldog család vette körbe, ami az idő múlásával sem változott, fia és lánya most is sokat segít neki. Férjét 67. évnyi házasság után tavaly vesztette el. Örömét nemcsak a gyermekeiben találja meg, hanem négy unokájában és hét dédunokájában is.

Címkék: idősek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:30, csütörtök | Helyi

Szakmai napot tartottak óvodapedagógusoknak a Szivárvány Óvodában

A támogatási program célja, hogy erősítse Tolna vármegye Zöld Óvodái közti kapcsolatot, segítse azok Zöld Óvodai szakmai tevékenységét, bővítse az érdeklődő pedagógusok természettudományos ismereteit.

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.