Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Október 30. 21:18, vasárnap | Helyi sport
Forrás: hírszerkesztőnk, adatbank.mlsz.hu

Papírformázott a Mindszent a Szászvár II. ellen - képgalériával

Papírformázott a Mindszent a Szászvár II. ellen - képgalériával

Hazai pályán, gól nélküli első félidő után 2:0-ra múlta felül a Mindszentgodisa a Szászvár SE második csapatát a Baranya megyei III. osztályban október 30-án lejátszott mérkőzésen.

Az első játékrész a tabellát vezető hazaiak fölényét hozta, bár kontratámadásaikkal a fordulónak a bajnokságban hatodik helyezettként nekivágó szászváriak is okoztak zavart a mindszentgodisai kapunál. Az esélyesebb vendéglátók támadásaiból azonban valahogy hiányzott az átütő erő, így a csapatok 0:0-val fordultak.

Úgy tűnt, a második félidőre sikerült feltüzelnie magát a Mindszentgodisának. Alighogy a szászváriak elvégezték a középrúgást, a mindszenti Fehér Tamás egy elcsípett labdával megszerezte az elő gólt. Mondhatni, ezután felborult a pálya. A vendégek szinte minden energiáját lekötötte a hazaiak szűnni nem akaró rohamainak visszaverése, és csak elvétve jutottak el a mindszenti kapuig. A számos gólhelyzetükből – újra Fehér Tamás jóvoltából – előbb a félidő közepén értékesítettek még egyet a vendéglátók, majd közvetlenül a lefújás előtt. Mivel azonban ezen utóbbit lesnek minősítette a partjelző, a végeredmény 2:0 lett a hazaiaknak.

A Mindszentgodisa nyolc győzelemmel és két vereséggel maradt a tabella élén a tizedik fordulót követően, míg a Szászvár II. továbbra is a hatodik helyen tanyázik.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.