Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Február 25. 15:29, péntek | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Rangos díjat kapott Reizinger Máté és edzője, Szilágyi Tamás

Rangos díjat kapott Reizinger Máté és edzője, Szilágyi Tamás

Új kezdeményezést indított útjára a Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség. Az eddigi gyakorlattól eltérően, 2021-től több kategóriában is díjazza a legjobb kosárlabdázókat és edzőjüket.

Nagy örömünkre a „legjobb utánpótlás korú magyar fiú játékos és edzője” kategóriában a dombóvári egyesület kiváló játékosa Reizinger Máté, valamint edzője, Szilágyi Tamás részesült a díjban. A két kiváló sportember jelentős érdemeket tudhat magáénak U18-as csapat kiemelkedő szereplését illetően. A junior együttes a 2020/21-es valamint a 2021/22-es szezonban is a Nemzeti Fiú Junior Bajnokságba vagyis a korosztály elitjébe jutott. A tavalyi idényben az országos B döntőn szerzett harmadik hellyel Magyarország 11. legjobb csapata lett a Kosársuli, ami klubtörténeti csúcs az U18-as korosztály tekintetében.

A gárda a most futó szezonban ismét a legjobbak között van. A Rájátszás Piros csoportjában az országos A döntőbe, vagyis a legjobb nyolc közé jutásért harcol.

A megtisztelő címmel járó emlékplakett és díszoklevél átadására a Dombóvári Kosársuli KE-MOGAAC, NB2-es bajnoki mérkőzés félidejében került sor. A díjakat Halmai Balázs, a Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség elnökségi tagja adta át.

GRATULÁLUNK!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.