Városlista
2023. október 1, vasárnap - Malvin

Hírek

2023. Március 09. 16:26, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Március 6-án délután fél öt előtt röviddel érkezett a bejelentés, hogy Kocsolán baleset történt.

Egy 31 éves szakcsi férfi közlekedett autóval a Döbröközi utcában a Dombóvári utca irányából a 61-es számú főút irányába. Haladása során a Döbröközi utca és 61-es számú főút kereszteződésében az Állj! Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítását figyelmen kívül hagyva a főútra hajtott és ott nekiütközött egy neki jobbról érkező, szabályosan közlekedő kocsinak.

A vétlen autó az ütközést követően az út melletti szántóföldön állt meg. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Március 7-én Dombóváron közúti igazoltatást követően egy 54 éves helyi nővel szemben tettek büntető feljelentést, mivel a szonda esetében pozitív értéket mutatott.

Egy autós tolatott Dombóváron az Erzsébet utcában található egyik lakóház kapubejárójáról március 8-án a délelőtti órákban.

A sofőr a ház falának takarásából nem észlelte a járdán közlekedő kerékpárost, és a két jármű összeütközött. A balesetben a 47 éves nő az elsődleges információk szerint könnyebben sérült. Az egyenruhások mindkét járművezetővel szemben szabálysértési eljárást indítottak.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 08:00, szombat | Helyi

Csíkszeredai diákok üzenete érkezett a dombóvári múzeumba

A nyáron Göllében és Dombóváron járt csíkszeredai 15 diák és kísérőjük küldött üzenetet a Fekete István Múzeum alapítójának.

2023. Szeptember 29. 09:40, péntek | Helyi

A görögországi világbajnokságon szerepelnek a Dombóvári Karetesuli versenyzői

A dombóvári karatékák már Görögországban vannak, a 2023. szeptember 29-től október 1-ig tartó SKDUN Karate Világbajnokságon vesznek részt.

2023. Szeptember 28. 16:19, csütörtök | Helyi

Adományoztak a dombóvári rendőrök

Az Állatok Világnapja közeledtével a dombóvári gyepmesteri telep lakóihoz látogattak el az egyenruhások középiskolás diákokkal közösen.

2023. Szeptember 27. 16:14, szerda | Helyi

Pump Track versenyt rendeztek Dombóváron

Dombóváron tartották a 2023-as Pannon Pump Track Kupasorozat V. futamát.