Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Szeptember 25. 09:49, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Vasárnap délelőtt, röviddel háromnegyed tíz előtt egy helyi asszony közlekedett autóval a 6532-es számú úton Dombóvár, Gunaras fürdő irányából Dombóvár irányába.

Amikor a 6532-es számú út és a 61-es számú főút kereszteződéséhez ért, feltehetően rosszulléte miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldalra. Ott fékezés nélkül áthajtott az útpadka szegélykövén, majd egy füves területen keresztül az útkereszteződésbe hajtott, ahol összeütközött, egy neki balról érkező teherautó jobb hátuljának.

A balesetben az autót vezető nő könnyebben megsérült. Mint kiderült, a sofőr a biztonsági övet nem rendeltetésszerűen használta, „megcsipeszelte”, ezért közigazgatási eljárás indult vele szemben.

Este negyed nyolc körüli időben egy férfi közlekedett autóval Dombóvár lakott területen kívül a 61-es főúton Tamási irányába. Haladása során a 84-es kilométerszelvényben, féktávolságon belül egy vadon élő állat ugrott elé. Hogy az ütközést elkerülje, előbb a jobb oldali árokba kormányozta a kocsit, onnan áttért a bal oldali árokba, ahol megállt. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Vasárnap is történt egy anyagi káros baleset. Délután fél négy körüli időben egy férfi közlekedett autóval a 61-es számú főúton Tamási irányából Pincehely irányába. A 46-os kilométerszelvényhez érve egy jobbra ívelő kanyarban a kocsi megcsúszott, letért az útról, majd tetejére borult. A sofőr és utasa is használták a biztonsági övet, személyi sérülés nem történt.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.