Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Június 12. 14:13, szerda | Helyi

Újabb elismerés a dombóvári Rozsusa-Bau Kft-nek

Újabb elismerés a dombóvári Rozsusa-Bau Kft-nek

Dávid Roland, a Rozsusa-Bau Kft. ügyvezetője nyilatkozott az idei év történéseiről:

Az idei évben már több elismerésben is részesült cégünk. A „Dinamikusan fejlődő vállalkozás” cím után AAA cégminősítést kaptunk. Májusban pedig hatalmas kitüntetésben volt részünk, a Rozsusa-Bau Kft. csapata a felelős foglalkoztató minősítés során bronz fokozatot ért el.

Az OFA Nonprofit Kft. objektív szempontrendszer alapján osztályozza, minősíti a cégek felelős foglalkoztatói tevékenységét.
A cég legfőbb erősségeként értékelték, hogy a tulajdonosok, ügyvezetők is részt vesznek a napi munkavégzésben, személyes példamutatással motiválják a dolgozókat. Felügyelik, irányítják a munkafolyamatokat, így folyamatos és közvetlen a kapcsolat a munkatársakkal. Továbbá pozitívumként értékelték, hogy az alacsony iskolai végzettség nem hátrány a munkafelvétel során. Bárki számára lehetőséget biztosítunk az építőipari szakma megszerzésére.

Cégünknél hiszünk abban, hogy az emberek a legnagyobb értékeink, és
mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenki számára kellemes munkakörnyezetet biztosítsunk, ezért is kezdtük el az új oktató- és vizsgaközpont építését. Szeretnénk vonzó és színvonalas környezetet teremteni minden munkavállalónknak!

Mintegy 300 m2 alapterületű épületben alakítjuk ki a 100 m2–es festő tanműhelyt és az ugyanekkora kőműves tanműhelyt.
Az idei évben hat festő tanuló a szakmunkásvizsga gyakorlati részét már
ebben az épületben teljesítette. A még csupasz falfelületeket glettelték, festették, tapétázták. Négy kőműves tanulónk pedig telephelyünkön teljesítette a szakmunkásvizsgát.

Kiemelten fontos számunkra, hogy ezt az elképzelésünket megvalósítsuk, hiszen azáltal, hogy az új oktató- és vizsgaközpont felújítása befejeződik, megteremtjük annak feltételeit, hogy olyan építőipari szakemberekkel gyarapodjon Tolna vármegye és Dombóvár, akik a megszerzett piacképes tudással megállják a helyüket, és megbízható utánpótlást jelentenek a szakmában.

Az OFA Nonprofit Kft. bizalmat szavazott cégünknek, hiszen bronz minősítést kaptunk. Ez a kitüntetés is bizonyítja, hogy törekszünk munkásságunkban a folyamatos fejlődésre.

Társcégünkkel, a Kő-Szaki Kft-vel karöltve továbbra is azon dolgozunk, hogy még jobb és több munkahelyet teremthessünk.

Felelős foglalkoztatóként fontosnak tartjuk az önzetlen szerepvállalást a helyi közösségünk javára.

Bükösdi Olga, az MMSZ Esterházy Miklós Technikum igazgatója, Kerényi Zsolt alpolgármester és a Rozsusa-Bau Kft. azzal a felajánlással kerestük meg Pintér Szilárd polgármester urat, hogy szívesen segítenénk a dombóvári SZTK mennyezetének javításában.

Ezúton is köszönöm tanulóinknak az elvégzett munkát, melyhez az anyagot Dombóvár Város Önkormányzata biztosította. (X)

Rozsusa-Bau Kft.
7200 Dombóvár, Árpád u. 24.
Telefon: 30/670-1078
e-mail: rozsusabaukft@gmail.com

Címkék: Rozsusa Bau Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:27, péntek | Helyi

Kihirdették a helyi védelem alatt álló építészeti örökség felújítására kiírt pályázat nyerteseit

Dombóvár Város Önkormányzatának Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága elbírálta a helyi védelem alatt álló építészeti örökség felújítását szolgáló, vissza nem térítendő önkormányzati támogatásra benyújtott pályázatokat.

2024. Július 18. 14:06, csütörtök | Helyi

Európa bajnokságon versenyeznek a dombóvári kölélugrók

A JUMPERS Dombóvári Kötélugró Sportegyesület 9 versenyzővel, 18 versenyszámban méri össze tudását Európa legjobbjaival.

2024. Július 17. 11:45, szerda | Helyi

Az extrém balesetek napja volt

A nyári hőségben a vármegye útjain július 16-án egyetlen nap alatt nyolc baleset is történt. Négy esetben sérüléssel végződtek az ütközések. Mindegyik alkalommal kétkerekűek vezetői voltak érintettek.

2024. Július 16. 08:36, kedd | Helyi

A hőség sem volt akadálya a Balaton körüli retro kismotorozásnak

Az elmúlt hétvégén 8. alkalommal motoroztuk körbe a Balatont a féltve őrzött kis retro motorokkal, túlnyomó részben Babettákkal - számolt be a túráról a dombóvári szervező, Balogh László.