Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2019. Augusztus 27. 11:44, kedd | Belföld
Forrás: mto/fotók: police.hu

Vallott a nyíregyházi kettős emberölés gyanúsítottja

Vallott a nyíregyházi kettős emberölés gyanúsítottja

Beismerő vallomást tett a rendőrségen az a 42 éves nyíregyházi férfi, aki hétfőn lelőtt két embert a nyírségi megyeszékhelyen – közölte a rendőrség honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság kedden.

A tájékoztatás szerint a férfit emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását az illetékes ügyészségnél.

A nyomozás adatai szerint a férfi hétfő délután az orosi városrész egyik családi házánál engedéllyel tartott golyós vadászpuskájával rálőtt haragosára, egy 41 éves nyíregyházi férfire az udvaron. A férfi a helyszínen életét vesztette.

A lövések hallatára a szemben lévő házból kiszaladt az utcára a sértett 65 éves édesapja is, akire a gyanúsított – rövid szóváltás után - szintén rálőtt, és őt is halálosan megsebesítette – olvasható a www.police.hu oldalon.

A támadót rövid időn belül elfogták a rendőrök Nyíregyháza külterületén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:36, szerda | Belföld

NATO-főtitkár: elfogadjuk, hogy Magyarország nem vesz részt az Ukrajnának nyújtott támogató műveletekben

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának nyújtandó katonai és pénzügyi támogató műveletekben, ugyanakkor nem is blokkolja az erre irányuló NATO-erőfeszítéseket

2024. Június 12. 09:16, szerda | Belföld

Orbán Viktor a legnagyobb európai iparvállalatok vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban

2024. Június 12. 09:13, szerda | Belföld

A román elnök cáfolta, hogy a B9-ek államai Magyarország kizárását fontolgatnák

A román államfő cáfolta, hogy a NATO keleti szárnyának tagállamait tömörítő Bukaresti Kilencek (B9) Magyarország kizárását fontolgatnák, amiért a magyar kormány állítólag \"rendszeresen szembehelyezkedik\" a partnerek döntéseivel.

2024. Június 11. 15:15, kedd | Belföld

OVF: folytatódik a védekezés a Rábán és a Dunán, több száz vízügyes figyeli a gátak állapotát

Folytatódik a védekezés a Rábán és a Dunán, több száz vízügyes figyeli a nap 24 órájában a gátak állapotát - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) kedden, nem sokkal dél után az MTI-vel.